На їхньому місці можеш опинитися ти

anarchist black cross

Серпень оголошуємо місяцем підтримки АЧХ Україна. У зв’язку з цим, всі виручені кошти із продажу нашого дістро підуть в касу АЧХ, котрі в свою чергу спрямують їх на допомогу всім нашим товаришам, які знаходяться у гіршому становищі аніж ми з вами. У планах започаткувати цей місяць для .aorte distro щорічно.

Анархістський Чорний Хрест — загальна назва для для груп людей/ініціатив/організацій, котрі фінансово/фізично/морально/всіма можливими способами допомагають нашим товаришам, які потрапиили за грати чи на лікарняне ліжко у зв’язку із своєю ідейною діяльністю.

Щодо вересня, жовтня, листопаду та всіх наступних місяців/років хотілося б сказати наступне. На даний момент .aorte records налічує 9 релізів, а в планах, як мінімум ще 10, з котрих 3 побачать світ, сподіваюся, до кінця літа. Мова йде про:

— Voida — Summer EP (акустичний singer-songwriter проект Ігоря Сидоренка, учасника Stoned Jesus, Krobak, Arlekin);

— Nibelungen (experimental electronic / ambient / post-rock проект з міста героя-Києва) ;

— Dan Stark / oh, deer! — Split (DS — hardthrashmetalcore, oh, deer! — screamo).

Сказати, що на разі ми не відчуваємо вашої підтримки і тримаємося на голому ентузіазмі означає збрехати. За півтора року існування дістро  сформувався міцний кістяк постійних покупців, котрі як мінімум 1 раз в 3-4 місяці затарюються в нас. Дяка їм і повага за підтримку незалежної музики. Без вас нам було б складно мати в наявності від 300 позицій перманентно.

Як і будь-який лейбл/дістро ми бажаємо зміцнити цей кістяк новими наростами й тому, далеко не вперше, закликаємо кожного хто дочитав цей нудний текст: підтримувати нас хоча б 1 раз в місяць-два купівлею декількох дисків/зінів/вінілів. Цим ви не тільки поповнюєте наший бюджет, а й зміцнюєте знання того, що наша праця недаремна, музикантам, що вони потрібні слухачам поза концертами, а собі, що ера інтернетівського невігластва не поглинула вас цілком.

Дякую за увагу.

Final Expression